Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J93a61n 98B21a37r15t46a

27. 3. 2020 10:01

Podle mne je prikladnou dezinformaci propojit ikaveri, agenty ruské tajné služby, a delfiny.

1 0
možnosti
GS

To se asi nezmění.. Čt je výběrčím televizní daně (je zpoplatněno vlastnictví TV přístroje), kterou musíte platit i když jí nesledujete. A jakýkoli subjekt s příjmem z daní se bude zuby nehty bránit jakékoli změně.

5 1
možnosti
JC

Vy se divíte? Vždyť čt24 zaměstnává jen mladá děvčata (asi mají dlouhé nohy, takže se Šámalovi líbí) a mladé chlapce (již méně). Nenaučí je ani mluvit a ještě jim do hlavy hustí, že se mají učit od takových jako je třeba Moravec nebo Karas. Případně Takáč, který si medí teď ve veřejnoprávních médiích, když před tím musel pracovat na Primě, tedy v soukromých médiích, kde se opravdu muselo makat. Mimochodem kam zmizela v těchto dnech Tvarůžková? Takáč je na Malostranském náměstí, ale interview připravují jiné redaktorky.

2 2
možnosti
TH

Takhle si představuji kritiku. To myslím vážně.

Osobně jsem naprosto přesvědčena, že ČT zvládá informování o situaci na velice vysoké úrovni a dokonale naplňuje to, co po veřejnoprávním médiu žádám, čímž obhajuje svou existenci.

Chybám se ale nevyhne - a je dobře, když na to pozorný divák slušně a za pomoci argumentů upozorní, stejně jako vy. Osobně bych s vámi polemizovala ohledně 2. bodu, ale i tak palec nahoru.

8 3
možnosti
Foto

Pečlivě jsem přečetl, podíval a dospěl k názoru, že velkým dezinformátorem jste vy.

9 10
možnosti
RM

Za mě zrušit vše až na čt24, pro potřeby státu je jeden informační kanál dostatečný, a na jeho provoz by nebylo potřeba vybírat poplatky. A to samé udělat s rozhlasem. Komerčních tv i rádií je čr dostatek.

8 8
možnosti
TH

Mno, možná bych věnovala pár desítek hodin bedlivému studiu toho, jaká je role veřejnoprávního média (v Česku i ve světě) a jak se obsahem i úrovní liší vysílání veřejnoprávní a soukromé. Pokud byste poté stále měl stejný názor na rušení, pak bych se velice divila.

3 1
možnosti
DC

Co pak naše vyvážená Čt. Kam se hrabe na Český rozhlas. Po výplachu mozku panem Pehem, který s cela vážne mluvil o roli národních států v dobách epidemie by člověk nabyl dojmu, že kdyba bylo více EU epidemie by byla podchycena. Poté dostal slovo pan Palata. Ano ten co tady ještě před pár lety zaníceně psal o migraci jako spáse zdejších Evropanů. Tentokrát si vzal na mušku pana Orbána a Madarsko. Monotoní a zaujatý komentář se linul v mém autě jako zapáchající odér starých komunistických totalit. Naštětí to lze jedním zmáčknutím na volantu vypnout, ale i zato musíme pravidelně platit.

15 2
možnosti
JL

Jednou napisete, ze ikaveri je Putinova agentka, o par radku niz, ze neni jiste, zda je agentkou tajnych sluzeb. Co za informace tedy sirite Vy?

2 4
možnosti
FS

Opět jeden z řady příspěvků, kterému nejde o pandemii, ale jde po krku ČT!! Podle pokynů těch, které si dovolí kritizovat anebo jen normálně poukazovat na jejich podivné přešlapy, tak podle jejich přání či instrukcí je třeba vedení ČT zničit!! Poukázat na jeho nekompetentnost, nekvalifikovanost, zákeřnost a protispolečenskou činnost - a dosadit tam poslušné beránky, patolízaly a kámoše!

A teď k těm faktům: ano, ČT popisovala situaci špatně a do spusty varování uvedla i jeden či dva příspěvky cestovek a vedle toho desítky varování. Ale bylo to fakt špatně když je soustavně kritizovaná za špatnou vyváženost pořadů? Pane autore, kolik kravin či špatných prognoz, úvah ba i naprosto špatných doporučení uvedli členové vlády, přední lékaři a třeba i prezident republiky, tedy lidé, kteří mají být nejlépe informování?To má ČT z promluvy prezidenta Zemana vystřihnout jeho šílenou výzvu, "ať jdou ti nenávidění umělci do domovů důchodců bavit seniory" ????

7 11
možnosti
PV

Proč to vytýkáte ČT. To jsou novináři - citují někoho jiného.

Tady máte necelé 3 týdny starý rozhovor s primářkou mikrobiologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze Václavou Adámkovou: https://video.aktualne.cz/primarka-hysterie-cechu-nema-obdoby-silenstvi-brzy-opadne-a/r~9d3f73aa5c9e11ea80e60cc47ab5f122/?fbclid=IwAR3UcTuIs-Tef89olYrl20F3iBOMmjaxpgtLZCsrLhHUDV0SfOP2li79Puk

Co vy nato?

4 0
možnosti
IP

I36v10a13n 60P35i33c60e85k

27. 3. 2020 10:49

Nic. Můj blog se týkal ČT. Nemohu se vyjadřovat ke všemu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik