Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Přečetl jsem jen ty první dva body. U delfína v Benátkách bylo uvedeno jako zdroj youtoube. Tím je pro soudného člověka řečeno vše. Nebo jste chtěl, aby ČT vyslala do Benátek reportéra, aby delfína hledal? Navíc když to byla zpráva o vylidněném městě, ne o delfínovi.To je stejné, jako když ČT uveřejnila zprávu ministra zdravotnictví o tom, že roušek máme dostatek. Taky fake news? Další bod se týkal rušení zájezdů do Itálie. ČT informovala o tom, že lidi zájezdy ruší. Pak dala prostor lidem, kteří k tomu měli co říct. Stát říkal nejezděte, cestovky říkaly jezděte. Nikde nezaznělo, že by ČT cestu do Itálie doporučovala. Veřejnoprávní televize slouží k tomu, aby zazněly názory všech, ne jen majitele televize. Neslouží jako návod, co, jak a kdy má člověk dělat. Ten blog na mě dělá dojem, že kdo chce psa bít, hůl si najde.

3 0
možnosti
KS

Navíc kdo dneska kouká na televizi? Lidi ve věku do 40 let to moc nejsou, lidi do 30 let ještě méně a lidi do 20 let ji ani neumějí zapnout.

0 0
možnosti
JS

J80a54n 27S87v30o31b65o79d60a

31. 3. 2020 11:23

Skvele napsano!

Mezi minus botama tady jeste chybi Habuda, Smida a Kyyyr :-P

0 0
možnosti
TK

Mě by třeba i zajímalo, proč si Moravec musel za stávající situace pozvat hosty k malinkatému stolu, kde na sebe rouška nerouška zbytečně vzájemně plivali sotva z jednoho metru. :-/

1 0
možnosti
PV

Myslím, že vy byste sputniknews neměl vůbec opouštět. Budete tam ve své sociálně-názorové bublině v bezpečí ;-)

1 4
možnosti
PI

Výborně napsáno, zasloužená karmaR^

3 1
možnosti
IB

I17v16o 68B48o93u42š80e

29. 3. 2020 12:21

Tak buď trikolora nebo svobodní.

2 0
možnosti
OS

Celé to je, jen si kopnout do ČT. Přítomnost delfínů v Benátkách, není závažná informace, spíše kuriozita. ČT v posledních týdnech a dnech plní své poslání veřejnoprávního média. Po uzavření škol, během pár dnů, připravila program UčiTelka, ve kterém pomáhá žákům ZŠ zvládat učivo a to velmi atraktivním způsobem. Pro lidi staršího věku zřídila samostatný kanál s programem, který jim pomáhá překonat toto pro ně těžké období, včetně srozumitelných a nezbytných informací o proběhu karantény. ČT tak splnila to, co dle zákona má plnit veřejnoprávní televize a za to jí patří poděkování.

3 5
možnosti
OD

O90t32a 82D74v25o78r19a33k

28. 3. 2020 6:30

To píšete na objednávku pro likvidátory ČT ? Vidím rozdíl mezi chybnou informací a záměrnou fake news. Ale to vám je určitě jedno. Tak jste si kopnul. Maďarska nebo ruská státní televize budiž nám vzorem

2 1
možnosti
JS

Na rozdíl od Vás to nevidím jako snahu likvidovat ČT, ale jako zoufalý pokus dosáhnout toho, aby ČT se skutečně stala veřejnoprávním médiem a přestala být hlásnou troubou a živitelem některých jedinců.

2 0
možnosti
ŠB

...přišla Putinova agentka s krycím jménem „ikaveri“, která upravené video jednoduše vystavila na Twitteru....

Volá sa Kaveri Ganapathy Ahuja a žije v Novom Dillí v Indii. A myslím že Vy máte Putina aj v chladničke. Neotvárate ju náhodou s nabitou a odistenou loveckkou puškou, aby ste sa mohol brániť, ak by na Vás náhodou vyskočil?

0 1
možnosti
ZR

Klasik českého humoru pan Werich v jedné ze svých forbín říkal, že neví, jestli to ten člověk dělá z vlastní blbosti nebo za cizí peníze. Tehdy se jednalo o vtip.

V souvislosti s ČT to už vtip není. A je jedno, jestli to dělají z vlastní blbosti nebo za cizí peníze.

2 1
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik