Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Uděláte mi radost, když si nebudete hrát na znalce, což se tak místy i mile tváří k podpisu, že teda jo. A veskrze strašně "vědecké" práce "na někom", aby se ten někdo stal evidentně zase strýčkem příhodou ku snazším manévrům lodě do přístavu pisatelova srdce..Rv Pokud Vám křivdím, mýlím se, možné to je, no tak omluva. Ale...Tovíte...Trikolora...Už vidím Havla, jak tleská mladému rozbujelému VK, když nazve představitele jiného státu náckem.

9 0
možnosti
TB

Zajímavá úvaha, nicméně si myslím, že chybná. Podle mého názoru by Havel byl dnes tváří TOPky se svým kamarádem knížetem, byl by zapáleným eurohujerem a klimatickým alarmistou.....ale jo to jen kdyby a možná, nikdy se to nedozvíme ;-)

3 0
možnosti
JB

J24a78n 98B17u98r43i70a75n

12. 11. 2019 11:36

Trikoloru? Tak to ani omylem - Havel by po zkušenostech nevolil nic, co zavání Klausem či jeho rodinou.

7 0
možnosti
KT

Nejen kvůli Klausovi.

0 0
možnosti
AM

Zajímavý pohled. Karma[>-]

0 0
možnosti
Foto

Od člověka s vysokoškolským vzděláním bych očekával názory méně emotivní a více racionální. Chápu, že někdo může ty dva zmiňované milovat a tím pádem uznávat. Nechápu však, co ho k tomu vede. Srovnal bych to s těmi, kteří za socialismu milovali Brežněva a Sovětský svaz. Vypadalo to dobře a nic se s tím neriskovalo.

0 2
možnosti
MM

Co jste tím chtěl říct, jak jste se sám označil, vy, reformní komunisto?

Co jste chtěl reformovat?

3 0
možnosti
Foto

P35e26t60r 16O36m56e95l95k82a

12. 11. 2019 11:03

Václav Havel nikdy proti komunistické straně nebojoval. Bojoval za dodržování lidských práv. Proti komunistické straně bojoval třetí odboj. Kdyby Václav Havel skutečně bojoval proti KSČ, tak by se zasadil za to, abychom ji tady, stejně jako ostatní státy VS, dnes neměli.

7 0
možnosti
MM

Václav Havel bojoval za dodržování lidských a občanských práv, tudíž bojoval proti komunistické straně, která je principiálně porušovala..

Byl tedy součástí třetího odboje!

5 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik