Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

„Evropský parlament žádá Komisi a členské státy, aby zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU“

Tohle není přesné - je tam s ohledem na stávající předpisy...

0 0
možnosti
VS

"Je mi však jasné, že česká multikulturní opozice vepřín v Letech proti Babišovi nepoužije."

Je snad logické, že když jednou za čas udělá Babiš něco správné, tak se zrovna proti tomu nebudou lidé ohrazovat.

0 1
možnosti
Foto

J29o45s97e36f 61B79á81r63t67a

18. 6. 2019 10:26

Pro to usnesení evropského parlamentu hlasovali všichni naši poslanci kromě pana Payneho. Proto ve volbách uspělo SPD.

1 0
možnosti

Kdyby se ho opravdu chtěli zbavit, tak by to šlo i v rámci současných volebních výsledků. Nadpoloviční většinu nemá, ani kdyby se spojil s komunisty. Ale jejich priority jsou ve skutečnosti zcela jiné, raději ho nechají vládnout než aby se pokusili domluvit s "xenofobama".

1 0
možnosti
LC

Dobré argumenty, dobře napsáno, souhlasím, jenomže ... když začne průměrný volič klást na misky vah to špatné a to dobré co mu ANO přineslo a porovnává to s tím, co dobrého a špatného mu přinesly v posledních, řekněme 15 letech, tradiční politické strany, vyjde z toho +/- 30% volebních preferencí pro ANO. Včera jsem civěl na ČT24 na Týden v politice. Byl tam předseda ODS, profesor Fiala, mluvil plynule a dlouho ... o Babišovi. Oni si už ani nedokáží vylhat nějaký program, který by voliče zaujal, protože je nic nenapadá, žádná invence. Se starým Klausem sice nemusel každý souhlasit a taky nesouhlasil, ale nápady, invenci a program měl a na volebních výsledcích to bylo vidět.

10 1
možnosti
ZH

Já bych psal spíš o podprůměrných voličích...

Pokud se má takový volič líp, pak za to FAKT Babiš nemůže, to je důsledek konjunktury, a je to navzdory Babišovi. Zato tento volič velmi pocítí důsledky Babišova vládnutí, až přijde krize. Je ovšem velkou otázkou, zda bude schopen si svůj neutěšený stav spojit s Babišem...

1 1
možnosti
RB

Konečně rozumný názor ( podle mě tedy). A ne jen hloupé, dokola se opakující fráze o ohrožené demokracii a další stupidity politiků, " umělců " i zdejších blogerů. Přidala bych jednu nevyžádanou radu. Tím, že na něho neustále útočí a nemaji žádný konkurence schopný vlastní program, mu jen přihrávají další hlasy. Urážkami jeho voličů a pohrdáním se stávají tyto strany sami nevolitelné ( TOP 09, STAN....) a Babiš vlastně posiluje jen díky nim. Ale těm vzdělancům to jaksi nedochází. Takže mit program pro lidi, slušnost a schopnost předvídat a hlavně mit hrdost i když jsme malý stát. A pokud se Německo rozhodlo zničit se cestou migrace, my bychom mohli pto změnu cestou prosperity a slušnosti. Nemusíme lézt pořád někomu do zadku. Z převážné většiny parlamentních stran se mi chce zvracet, takže bych uvítala nový svěží vítr.

4 0
možnosti
Foto

Čekal jsem jako volič ANO radu, ale zase houbelec:-/. Babiš musí být odejit, ale co potom??? Co zbude z programů některých stran? Co nabídnou voličům? Vakuum? Opráší staré, nic neříkající programy a všechno bude křišťálově čisté jako dřív? Babiš byla šance na změnu v myšlení, spousta voličů to takhle naznačovala, ale myšlení bolí. Čeho se Babiš bojí - rozhodnutí soudu v řádech desítek let nebo třeba mladého Klause? Dle mě spíš Klause, který přišel alespoň s nějakým programem a záleží, kdo se k němu přidá. Pochopí to i ostatní strany, že Babiš není program, že volič je jako moucha - ta sedí na jednom voňavém hov.u a zůstane na něm sedět tak dlouho, dokud se neobjeví nové voňavější? Moucha nemá důvod přeletět jinam, i když ví, že to hov.o na kterém sedí, smrdí, protože všechny v okolí smrdí podobně. Moucha to všechno ví, nemusíte jí to pořád dokola opakovat. Politika je žumpa, sorry jako za poněkud tvrdší výrazy. Budu volit toho, kdo se nebude bát jej porazit ve férovém souboji, ale třeba volba prezidenta ukázala, že spousta stran toho není schopná, teď pláčou, ale kdo se kromě TOPky postavil za nějakého kandidáta? Chybělo opravdu málo a Babiš by byl vyřešen ;-(.

4 0
možnosti
ZH

Myslet si, že někdo, kdo pomáhal ten marasmus budovat a zbohatl z něho, ho nějak změní, je krajně naivní. A co nabízí Babiš voličům? Kromě hromady lží vůbec nic.

2 1
možnosti
ZH

Nápad sice dobrý, ale pro koblihy neuchopitelný. Já Babišovi ze srdce přeju, aby vydržel až do krize (a ta aby přišla co nejdřív, ať ho máme z krku). Pak koblihy pocítí sami na sobě, co tu Babiš stačil napáchat za škody.

4 4
možnosti
LC

Rozpovídejte se trochu o těch škodách. Rád bych si v tom udělal jasno.

1 0
možnosti
PK

Tak s těmito "nápady" bych si na místě Babiše snadno poradil. Politika je většinou o kompromisu, nejsem žádný diktátor ... to jsme měli takového Teličku "zlikvidovat"?

Ještě štěstí, že AB není schopný řečník .

1 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik