Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P27a23v31e12l 85P11o77n79e92c

22. 4. 2019 18:55

"Ničení kostelů bere muslimská mládež ve Francii, Německu či Skandinávii jako sport" -- Alexander Tomský, spisovatel a publicista

https://bit.ly/2DrL08x

0 0
možnosti

Děkuji Vám, pane Picku. Narazil jsem na řadu článků, které se evidentně inspirovaly článkem GI a čerpaly z něj - všechny vyšly až po vydání článku na GI. Vy jste jako jediný inspiraci článkem GI přiznal a uvedl jste na něj odkaz. Jsem rád za každý článek, který na toto téma vyšel, ale přesto Vám děkuji. Hezké Velikonoce.

0 0
možnosti
Foto

Nina Rosenwald is an American political activist and philanthropist. An heiress to the Sears Roebuck fortune, Rosenwald is vice president of the William Rosenwald Family Fund and co-chair of the board of American Securities Management.[1][2] She is the founder and president of Gatestone Institute,[3] a New York-based a right-wing[4][5][6] think tank with a focus on Islam and the Middle East. The organization has attracted attention for publishing false articles and being a source of viral falsehoods.[7][8][9][10][11]

0 0
možnosti

Buďte, prosím Vás, konkrétní. Co je na tom článku lživého? Máte slovo.

0 0
možnosti

Jojo, Evropa už 3x odmítla svou budoucnost, říká kardinál Schönborn. Porpvé, když odmítla encykliku Humanae vitae, podruhé liberálními potratovými zákony a potřetí manželství homosexuálů. TAk co se divíme.

4 0
možnosti

Jedni ze zakladatelů sjednocování demokratické Evropy, tedy Rady Evropy v r.1949, Robert Schumann a Jean Monnet by byli v této době zděšeni. Viděli by kam dospěla evropská integrace a kam díky multikulturalismu má namířeno. Na modré vlajce Rady Evropy z r.1955 vidíme v kruhu dvanáct hvězd. Tedy hvězdy zdobící i hlavu Marie, matky Kristovy. Samozřejmě čas běžel a vývoj v Evropě šel kupředu, ale ne podle zásad otců zakladatelů Rady Evropy a i pozdější EU. Šel cestou nové tzv. moderní a pokrokové vize - vize multikulturní. A ta přivádí Evropu do stavu, že oněch Mariiných dvanáct hvězd postupně bude nahrazeno půlměsícem. Západ Evropy právě díky odklonu od křesťanství nejen vymírá a mravně rozkládá, ale nechce si přiznat, že bude postaven podvolit se vůli jiných nových občanů, kteří mají v oblibě právě půlměsíc. A oni hrdě se k němu svou nekřesťanskou vírou hlásí!!

7 0
možnosti
Foto

Dnešní EU je zradou na ideálech jejích zakladatelů. Nemá cenu snažit se jí vylepšovat, ale je třeba ji zcela principálně změnit. Anulovat Lisabonskou smlouvu a vypracovat ÚSTAVU EU jako unie rovnoprávných členských států, s maximální subsidiaritou jejich kompetencí a účastí jejich občanů na vnitřní i unijní politice formami přímé demokracie.

11 0
možnosti

Potřeba by to bylo, ale nikdy se to nestane.

0 0
možnosti

Připadá mně, že oni to ve Francii i Německu tak chtějí. Tak jim do toho nešťourejte.;-)

4 0
možnosti

A my to tak také chceme? Viděl jste madiální lynč kněze, který se podle kamery měl dopouštět dlouhodobého zneužívání mladé dívky? Při druhém setkání této ženy s bikupem Kročilem konstatovala, že ji kněz jednou pohladil (jako otec trpící dítě). Viděl jste spálený kostel v Gutech?

1 0
možnosti

Neříkám, že jsou všechny ty zprávy lživé, ale v podstatě jsou zdroje pouze antiislamistické weby, a je to jen pár příkladů. Třeba v severských státech před časem také ve velkém hořely kostely a byli za tím black metalisté (dokonce se tam i vraždilo).

Evropa se odklonila od Ježíše a tohle jsou důsledky - vnější i vnitřní...

2 3
možnosti

Ne každý čte aljazzera jako vy.

0 0
možnosti

Ten požár má několik rovin. Stal se první týden v církevní kalendáři označen jako Svatý týden, Pašijový. Jedná se o symbol křesťanské Evropy. Ten symbol byl skoro zničen požárem.

A poslední rovina...kdyby shořela mešita někdo jásal, tak se o tom bude psát, že neonaci apod. Píše se někde, jak jásají muslimové ve Francii, co píší na FB a FB to nemaže? Ech, co s takovou Evropou , pokryteckou? Muslimy aj chápu, ale slzy Macrona a dalších jsou jen slzy krokodýla.

26 0
možnosti
Foto

I47v52a23n 16M63a12r19e43k

16. 4. 2019 19:14

Krokodýlí slzy ? Jako vždy p.Kavko. ;-( Rv

1 3
možnosti

P68e62t33r 40T74o81m74e97k

16. 4. 2019 17:31

Francie eviduje 1084 útoků na křesťanské kostely za rok 2018. Je tudíž dost možné že tento požár je n-tý útok za rok 2019.

7 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik