Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chtělo by to mokrým bičem vypráskat celou EK a naše poslance postavit do latě a nechat je meldovat, co dobrého pro republiku učinili, to by bylo výmluv a výkrutů.

Škoda, že to není možné, muselo by se začít od Lisabonské smlouvy a vrátit se do časů EHS, to byla poslední organizace, která pracovala pro členy k jejich prospěchu.

1 0
možnosti
PV

Z odkazu na hlasování vyplývá, že Payne (Svobodní) hlasoval proti jako jediný z ČR. Myslím, že by bylo fér to taky zmínit, když už ty Svobodné od jejich vzniku se snaží zarputile ignorovat veškerý mainstream (předpokládám, že díky jejich vztahu k EUä proto jsou např. Piráti pro ně OK).

1 0
možnosti
MK

Stojí za povšimnutí, že většina Afričanů jsou muslimové. Kde zůstal požadavek EU, aby se ve školách učilo, jak se islám šířil a kolik miliónů mrtvých a zotročených bylo při tom "vyrobeno"? Zcela jistě násobně více než při koloniálním působení!!!

a není tak daleká doba, spíše navazující koloniemi, kdy muslimové z Maroka "vyrobily" (dle mnoha černých) přes milión bílých otroků, které nekradli jen na moři, ale napadali pobřežní evropské osídlení. Přečtěte si "Bílé zlato" od přímého účastníka, kterému se podařilo utéci až po více něž dvaceti letech.

Islámská historie je dle mého aktuálnější než ta koloniální, neb muslimská invaze do Evropy je v současné době nepřehlédnutelná!

Nutno podotknout, že se muslimové ke všem těm zločinům nikdy nepřihlásili; proč? Inu protože tak konal sám Mohamed a ten je pro všechny muslimy vzorem!

2 0
možnosti
LP

Ne všichni, poslankyně Šojdrová byla proti tomu usnesení, právě kvůli té větě o migraci. Ale je to jen nezávazné usnesení, Parlamenty mají právo se vyjadřovat ke všemu možnému, ne vždy se jim to daří dobře. Pro občany ČR ale z toho nic nevyplývá.

0 0
možnosti
MS

Ať si myjí hlavy ty státy, které Afričany do Evropy přitáhly. Díky své koloniální politice si zvýšily životní úroveň a platit teď za to mají všichni. To už je skutečně nechutné.:-/

2 0
možnosti
PP

P86a88v15e17l 69P52o85n90e23c

10. 4. 2019 10:29

Zajímavé je sledovat průměrné IQ v zemích Afriky: Etiopie 64, Somálsko 68, Nigérie 69, Pobřeží slonoviny 69, Ghana 71. Zdroj: https://cs.wikipedia.org/wiki/IQ_and_Global_Inequality

Proč lidé z těchto zemí mívají horší výsledky v evropských školách však zůstane pro poslance EP navždy záhadou ;).

2 0
možnosti
JH

J23i39ř13í 14H65r71b29e47k

9. 4. 2019 20:58

Díky za informaci, budu na ní u voleb pamatovatR^ ... jen doufám, že bude k dispozici alespoň trochu rozumná alternativat.

0 0
možnosti
DK

My jsme kolonie v Africe neměli...Belgie, Německo, Francie, Portugalsko, Španělsko z nich žily nejméně 100 let, tak ať si znávají chtějí...a nejsme přece RVHP...se Sovětským svazem na věčné časy...;-€

3 0
možnosti
JK

EU = RVHP 2.o a stejně blbě dopadne.

0 0
možnosti
Foto

Jedna zhovadilost za druhou. Ti soudruzi z EU parlamentu se nám už neskrytě vysmívají.

10 0
možnosti
RJ

Ještě než byli afričané otroky tak v celém západním světě otročili slované.

Odtud také to anglické slovo slave.

Kdy se i slované dočkají svých kompenzací a lepších známek?

8 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik