Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VE

A co u nás?

1.Divadelní hra, kde Ježíš znásilňuje muslimku sklidila protest a tento protest byl označen za "překropčení hranic, ... varovný signál ohrožující svobodu projevu...", dle ředitele ND Brno a politiků

2.Martin Konvička uvedl před ambasádou SA humornou parodii na pouť muslimů do Mekky a to bylo označeno za "podněcování náboženské nenávisti" a akce byla ukončena magistrátem, herci byli označeni za nácky.

8 0
možnosti
MS

Narušení představení za hranou je. Přesně takto postupují levičáci, když chtějí zrušit besedu s konzervativními tématy na amerických univerzitách, které jsou mimochodem marxismem prolezlé jako mor. Uplně ty samé bolševické praktiky, ne protestovat, ale umlčet, zabránit, zakázat.

http://www.youtube.com/watch?v=O9iSvG43chc&t=2m30s

Pokud toto je pro vás správná forma protestu... Pro mě teda ne, já nikoho s jiným názorem, ať je mi jakkoli protivný, umlčovat nechci. To je prostě špatně.

Vážně si myslíte, že to od Konvičky byla humorná parodie?

0 0
možnosti
JB

J36a77n 81B27u74r86d55a

28. 5. 2018 17:43

"Anglický soud se domnívá, že přiměřeným trestem je vězení, ale ne žádná podmínka. Rok vězení natvrdo!"

Anglický soud se docela pochopitelně domnívá, že pokud někomu ani ne před rokem dá za stejné jednání tříměsíční podmínku se zkušební dobou 18 měsíců, dávat za úplně to stejné znovu podmínku, když ta předchozí zjevně nefungovala, není úplně to pravé.

2 1
možnosti
AH

A57l85e69š 67H48y88v67n30a22r

28. 5. 2018 17:37

Tommy Robinson natáčel na ulici před budovou soudu, nikoli uvnitř během líčení, podstatný rozdíl. Odsouzen byl během hodiny a zároveň padl soudní příkaz zakazující médiím o tomto informovat.

8 0
možnosti
MT

Ten odporny paskvil co se v EU vyvrbil za poslednich par let nema uz s demokracii NIC spolecneho.

10 1
možnosti
RH

Lidi tady volí vyšetřovaného podvodníka a usvědčeného lháře, který pracuje pro nepřátelskou mocnost, ale hlavní problém je v EU. :-)

5 3
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik