Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Více Evropy 

S odsouhlasením tohoto dokumentu, se vyzývá Komise a Evropské státy, aby se ,,podíleli na Globálním paktu pro bezpečnou, spořádanou a pravidelnou migraci“

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A8-2017-0403&language=CS#title1

0 0
možnosti
ŠF

Je velice zajímavé číst tu diskusi cca 32 hodin po uzavření volebních místností. Autorovi blogu dávám karmu. A jsem rád, že na straně Zemana se ukázalo býti více racionálně uvažujících voličů, než na straně Drahoše. Potěšilo mne zejména, že tito voliči si zachovali svůj úsudek a nenechali se zmanipulovat cílenou mediální masáží.

2 0
možnosti
KK

Jenomze pokud se vypracovavate, nezastavate zpravidla tu nejvyssi funkci. S tou se nezacina, u te se konci.

1 0
možnosti
PS

Tak nejvyšší funkcí v našem státě je předseda vlády ČR a pan Zeman ani u této funkce neskončil, že?

0 1
možnosti
BG

Od nuly? Copak Drahoš je nějaká nula??? No ale když to říká nějaký nýmand Picek, tak je to asi pravda...

0 1
možnosti
PS

Stačí, když uvedete, jaké zásluhy má pan Drahoš pro náš stát či národ za posledních 20 let. Málokdo ví, kdo on vlastně je a o tom to celé je,víte? Kdo za ním strojí a proč ho podporuje finančně? Pan Picek není nula, je to člověk s názorem, stejně jako Vy. Zde se diskutuje o myšlenkách a skutcích a ty jsou od pana Drahoše mizivé. Jinak by jeho volilo více lidí. Příklad - pokud by procestoval 130 zemí světa jako pan Jiří Kolbaba nyní a/nebo ve své době 80 zemí světa jako Ing. Jiří Hanzelka, určitě by pana Zemana včera porazil. Skutky přesvědčují...R^

1 0
možnosti
Foto

Zavedení eura ani migrační kvóty nejsou v pravomoci českého prezidenta. Spíše by mne zajímalo, co oba pánové chtějí udělat v oblastech, kde konat mohou. Možná se to dozvím v dnešní debatě na ČT, alespoň to bylo slibováno.

1 1
možnosti
JK

Ale pane Kučero, prezidentské veto může být přehlasováno pouze kvalifikovanou většinou.

Což je při současném rozložení parlamentu jen teoretická možnost.

1 0
možnosti
JH

J13i91ř37í 23H90o38r81á40k

24. 1. 2018 23:15

Je to úplně stejné jako v prosinci 1989, kdy zhruba za tři týdny musela komunistická čt a komunistické noviny zpropagovat Havla. Možná tam ještě sedí stejní redaktoři.

3 0
možnosti
VF

To jsou hloupé kdáky.

3 10
možnosti
VZ

hloupý jste vy, ale na to časem přijdete;-D;-D

3 0
možnosti
AH

Mediální válka tažená proti Zemanovi je produktem lidí co se potřebují dostat k moci,a je jim úpně jedno jestli to bude přes Drahoše nebo jiného koně.Nikdy se nesmířili se Zemanem a hledají jak ho potopit,bohužel jim na smeč přihrává on sám svým chováním.Nechci však volit jen postavu ač uhlazeného,ale jinak úplně nezkušeného Drahoše.Pokud vám záleží jen na šlušném věšáku s úsměvem ďábla,prosím volte Drahoše.

14 2
možnosti
PK

Ale páni mudřecové... Budou-li dva lokály, jeden plný dělňasů silničářů, malířů pokojů, šponařů, dřevorubců a pomocných dělníků, v druhém lokálu budou hosty vysokoškolskými tituly ověnčení intelektuálové, akademici, profesóři, filozófové a třeba doktóři, procentový poměr lumpů v obou skupinách bude stejný. To si pište. Jen s rozdílem, že u těch intošů, je předpoklad, že jejich potencionální podraz, všivárna a podobné, bude sofistikovanější a lstivější.

10 1
možnosti
JK

J57a24n 73K23a21š54p55a96r

24. 1. 2018 22:06

A to hlavní - ve většině případů jim to projde. Lůza by šla bručet...

1 0
možnosti
ES

Podle toho jaké má pan Drahoš příznivce-herce,herečky ,scénáristy a pod. tak pan Drahoš pokud bude zvolený bude svoji práci dělat tak,jako ti příznivci,t.j bude pracovat a jednat podle předem napsaného scénáře,který mu někdo předem napíše.

8 4
možnosti
LT

Proč by se choval jako Miloš Zeman? Jaké máte pro své tvrzení důkazy?

4 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik