Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Islám, terorismus, uprchlíci a podzimní volby

O islámu, terorismu a uprchlících bylo v posledních dvou letech napsáno a řečeno všechno. Zbývá jen podle toho volit. Víte opravdu, jaký je postoj Vaší oblíbené strany k uvedeným bodům?

Podle průzkumů veřejného mínění přibližně 70-90 procent českých voličů odmítá přijímat takzvané uprchlíky a nelíbí se jim též šíření islámu v naší zemi. Je jen hodně málo věcí, na kterých se český národ tak jednomyslně shodne. Kdyby v naší zemi skutečně pracovala demokracie, měli bychom po příštích volbách mít i stejně smýšlející vládu a zastupitele. Budeme je mít? Bojím se, že ne. Politici jsou po čertech vychytralá sebranka a vždy najdou způsob, jak voliče obelstít.

 

            Co uděláte, když Vás honí rozzuřený býk? Všeobecně se doporučuje odhodit kabát. Býk se vrhne na kabát a člověka nechá utéci.

 

            Co udělá politik, když se rozhodne, že bude kašlat na to, co chtějí voliči, ale chce zůstat u moci i po příštích volbách? Musí odvést pozornost voličů a především novinářů k nedůležitému zástupnému problému. Novináři se vrhnou na odhozený kabát a o tom důležitém přestanou psát. Úlohu odhozeného kabátu hrají povinné kvóty na přerozdělování uprchlíků, které nám nařídila EU.

 

            Přečtěte si pozorně následující dvě věty a zkuste mezi nimi najít rozdíl.

 

Věta 1: Jsem proti povinným kvótám na přijímání uprchlíků.

 

Věta 2: Jsem proti přijímání uprchlíků.

 

 

            Zdá se Vám, že obě věty říkají to samé nebo snad že z první věty vyplývá druhá?

            Pokud ano, právě jste sedli politikům na lep. Ovšemže každá věta říká něco jiného. Znějí ale podobně a toho politici využívají.

 

            Větu č. 1 říkají na potkání skoro všichni politici napříč politickým spektrem. Jednou z mála výjimek je ministr spravedlnosti Robert Pelikán za hnutí ANO, který jako jediný ministr ve vládě hlasoval PRO přijetí povinných uprchlických kvót.

 

            Věta č. 2 se už tak často neobjevuje, Slyšeli jste například Bohuslav Sobotku někdy pronést větu č. 2? Ne, neslyšeli a slyšet nemohli. Něco takového Sobotka nikdy neřekl. Sobotka se vůbec nestaví proti přijímání takzvaných „uprchlíků“. Celá česká vláda naoko odmítá povinné kvóty, ale počítá s tím, že všechny „uprchlíky“ nařízené Bruselem přijme. A k tomu ještě navíc dalších 1500 jen tak z pilnosti. Jako dobrovolný socialistický závazek. Výběrové řízení ministerstva vnitra počítá pro jistotu rovnou s přijetím 6000 „uprchlíků“, o které se bude třeba starat.

 

            Stejný postoj k „uprchlíkům“ zaujímají také KDU-ČSL a TOP09. Patříte-li k 90 procentům Čechů, kteří odmítají přijímání muslimských přistěhovalců, tyto tři strany tedy určitě nevolte.

 

            Větu č. 2 začal před volbami říkat Andrej Babiš. Ani v tomto případě se však nenechte napálit. Babiš je ukázkový populista v nejčistším smyslu tohoto slova. Ochotně říká to, co chtějí voliči slyšet. Jeho slova však nejsou doprovázena činy. Babiš je už tři roky poslancem a předsedou druhé nejsilnější politické strany. A přesto on ani nikdo jiný z jeho strany v otázce islámu a uprchlíků za celé tři roky nepřišel s žádným návrhem. A když se ve vládě nebo ve sněmovně hlasovalo o návrzích zákonů, které s touto oblastí souvisejí, hnutí ANO hlasovalo společně s ČSSD, tedy ve prospěch islámu.

 

            Ostatně Babiš už několikrát prokázal, že jeho postoje se mění podle toho, kam zrovna fouká vítr, a není možné mu věřit. Poslední ukázkou je jeho výrok o pracovním táboře v Letech u Písku. Babiš tvrdí, že větu, která je mu přičítána, nevyslovil. Ale přesto se hned omluvil a pro jistotu ještě vykonal kajícnou pouť do Letů samotných. Proč se Babiš omlouvá a kaje za něco, co podle svých slov neudělal, nechápu. Je jisté, že Babiš není silným vůdcem typu Orbána, Zemana nebo Trumpa, který dokáže stát za svým názorem a obhájit jej před voliči. Přestože devadesát procent českých voličů by mu za jeho údajná slova zatleskalo, Babiš se zalekl tlaku a neodvážil se vzepřít proti svěrací kazajce povinné politické korektnosti. Stejně jako všichni ostatní.

 

            Lety u Písku jsou pro české voliče zajímavé ještě z jednoho důvodu. Zatím žádná česká vláda se neodvážila použít naše peníze (míněno peníze nás, daňových poplatníků) na vykoupení vepřína v Letech. Vláda Bohuslava Sobotky s ministrem financí Andrejem Babišem prohlašuje, že má v úmyslu to udělat. A že to nebudou malé peníze (mluví se o stovkách milionů). Už jen takovéto úvahy jsou dobrým důvodem nevolit žádnou ze stran současné vládní koalice.

 

            Koho bychom tedy volit mohli?

 

            Jednou z prvních stran, která naskočila na uprchlickou vlnu, je ODS. Její předseda byl jedním z prvních, kdo začal vyslovovat větu č. 2. ODS byla dokonce jednou z mála stran, která ve sněmovně hlasovala PRO důležitou novelu zákona o církvích (zjednodušeně řečeno se v této novele jednalo o to, zda muslimští duchovní budou moci působit ve věznicích či ve vojsku nebo zda bude možné u nás zakládat muslimské školy nebo zda muslimské svatby budou uznány jako rovnocenný úřední úkon – podpořením novely ODS hlasovala PROTI dalšímu šíření islámu v ČR – viz odkaz na konci článku). To jsou významné, ale bohužel také jediné body ve prospěch ODS. Stejně jako Babiš, ani ODS nepřišla s žádnou opravdovou snahou o zastavení islamizace ČR. Ani ODS například nenavrhla zakázat na území ČR kruté halal porážky, které jsou u nás povoleny a rok od roku jich přibývá (tak jak u nás přibývá muslimů). Stejně jako ostatní zavedené strany, také ODS je prodchnuta politickou korektností a její přední představitelé jako např. místopředseda Zahradil považují islám jen za obyčejné náboženství a nemají s ním problém.

 

            Takže znovu, koho volit?

 

            Žádná z velkých zavedených politických stran nenabízí to, co si přeje 70-90 procent voličů! Tento stav představuje naprosté selhání demokracie nejen v ČR, ale víceméně v celé Evropě. V ČR jsou v tuto chvíli jen tři menší politické strany, které usilují o ochranu naší země před rozpínavým islámem. V abecedním pořadí jsou to

 

Alternativa pro Českou republiku

Strana přímé demokracie

Úsvit národní koalice.

 

Považujete-li uprchlickou vlnu, islám a terorismus za největší hrozbu, které naše země nyní čelí, jsou to právě tyto tři strany, mezi kterými si můžete vybrat. Přesněji řečeno v nadcházejících krajských volbách jsou dokonce jen dvě. Alternativa pro Českou republiku je nově vzniklá strana, která krajské volby už nestihla obsadit a její zástupce je možno volit je v některých obvodech ve volbách do Senátu.

 

 

 

            Pro připomenutí toho, jak hlasovali naši současní zastupitelé v právě probíhajícím volebním období, přináším několik důležitých odkazů:

 

Klíčové hlasování o novele zákona o církvích – popsána výše v článku. Hlasovalo se o návrhu zamítnout celou novelu. Tedy hlas „ano“ znamená hlas PROTI přijetí novely.

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=61725

Všimněte si, že poslanci všech stran hlasovali jednotně, kromě ANO. To také o něčem svědčí. ANO je směsicí lidí bez jednotného názoru.

 

 

Úmluva o účasti cizinců na veřejném životě na místní úrovni dává cizincům žijícím v naší zemi právo hlasovat ve volbách do místního zastupitelstva. A to přesto, že nejsou občany ČR! To znamená, že například muslimové, kteří k nám uprchli ze Sýrie, budou volit místní zastupitelstvo (které bude rozhodovat třeba o stavbě nové mešity…). Proti přijetí této úmluvy hlasovali jen 3 poslanci!! Dokonce ani ODS a Úsvit nehlasovali proti.

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=60941&l=cz

 

 

ČSSD předstírá, že je proti povinným kvótám na přerozdělování uprchlíků, ale všichni europoslanci ČSSD hlasovali PRO kvóty!! Pokrytectví?

http://www.ivcrn.cz/jak-hlasovali-nasi-europoslanci-pri-rezoluci-ep-ohledne-kvot-uprchliku-update-1-5-2015/

 

 

Co prohlásili předsedové politických stran o kvótách:

http://zpravy.idnes.cz/evropske-kvoty-pro-uprchliky-dkp-/domaci.aspx?c=A150512_163647_domaci_pku#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

 

 

A ještě názor předsedy sněmovny (předseda sněmovny je třetí nejvyšší český ústavní činitel!).

http://domaci.ihned.cz/c1-64805550-sef-snemovny-hamacek-prekvapil-podporou-islamu-pro-lidstvo-je-dulezity-rekl

 

 

 

 

Autor: Ivan Picek | pátek 9.9.2016 13:52 | karma článku: 31,57 | přečteno: 904x
  • Další články autora

Ivan Picek

Američtí filmaři opět lžou divákům - tentokrát o bitvě u Slavkova

Za několik dní vstoupí do kin nový výpravný film o Napoleonovi Bonaparte. Z dostupných ukázek je zřejmé, že filmařům se zalíbila událost, která se měla údajně odehrát v závěru bitvy u Slavkova.

20.11.2023 v 12:45 | Karma: 25,36 | Přečteno: 1032x | Diskuse| Kultura

Ivan Picek

Superstar 2: Česko (zoufale) hledá prezidenta

Sejde se Čech, Němec, Žid, Japonec a Avatar. Ne, tak nezačíná vtip. Tak začínají české prezidentské volby.

9.1.2023 v 14:04 | Karma: 19,80 | Přečteno: 757x | Diskuse| Politika

Ivan Picek

Jsou nebo nejsou Piráti pro-imigrantská strana?

Předseda Pirátů Ivan Bartoš prohlásil, že „s muslimskou Evropou má problém“. Jak hodně můžeme tomuto prohlášení věřit a jak hodně ho máme brát vážně? Dochází k zásadní změně postojů celé Pirátské strany?

23.9.2021 v 13:53 | Karma: 36,28 | Přečteno: 1014x | Diskuse| Politika

Ivan Picek

Koho mají volit lidé, kteří si přejí zachovat manželství jako svazek muže a ženy?

Předseda KDU-ČSL Marian Jurečka připomněl jedno bolavé místo trojkoalice SPOLU. Strany této koalice mají protichůdné názory na otázku manželství osob stejného pohlaví.

20.9.2021 v 11:26 | Karma: 28,46 | Přečteno: 877x | Diskuse| Politika

Ivan Picek

Co znamená pojem „západní hodnoty“? Patří Česká republika opravdu na západ?

Trojkoalice SPOLU se ve volebním programu hlásí k západním hodnotám a říká, že Česko patří na západ. Pojďme se podívat, co přesně znamená pojem „západní hodnoty“. Je to opravdu to, co všichni chceme?

1.6.2021 v 12:34 | Karma: 43,45 | Přečteno: 3019x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

VIDEO: Kdo nejlíp vříská? Soutěž v imitaci racků vyhrál malý chlapec

26. dubna 2024  20:36

Devítiletý Cooper Wallace z britského Chesterfieldu v neděli vyhrál čtvrté mistrovství Evropy v...

Ukrajinci se snaží před bojem utéct do Rumunska, v řece mnozí najdou smrt

26. dubna 2024  20:26

Tisíce Ukrajinců se od počátku ruské invaze pokusily překonat řeku Tisu na hranici s Rumunskem ve...

Mohly by hlídat tisíce dětí. Většině z dětských skupin ale stát nedá peníze

26. dubna 2024

Premium Míst pro děti ve školkách je zoufalý nedostatek. Státu se pro letošek přihlásilo 180 lidí z...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik