Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Tak to vypadá na nutnost volit SPD !

;-)

0 0
možnosti
SN

Odpověď je Trikolora svobodni soukromnicí

1 0
možnosti
Foto

Autor doporučuje volit raději koalici Piráti + STAn než koalici ODS, KDU-ČSL a TOP09. Ale vždyť je to stejné. I u volební dvojkoalice panují rozdílné názory na řadu věcí a ani zde nebudete vědět, zda váš poslanec bude z řad Pirátů nebo STAN.

A každá koaliční vláda může vzniknout pouze na základě kompromisů. Pokud by všichni kategoricky trvali na všech svých požadavcích, tak nikdky žádná vláda nevznikne. Je jenom třeba dohodnout se na prioritách.

1 0
možnosti
Foto

Oni k tomu někoho potřebují? Já myslela, že stačí, když si muž vezme ženu, nebo žena muže, a ono ne. Oni k tomu potřebuji ještě někoho volit.8-o8-o8-o

6 1
možnosti
JK

U spousty méně důležitých bodů mají poslanci "volné hlasování" i uvnitř stran a nikdo se nad tím nepozastavuje, uvnitř koalice je to stejné, co je na tom divného. Teda kromě jedné strany, kde "volné hlasování" znamená to co chce předseda klubu jehož jméno je nyní tabu. Hodit lístek Trikolóře je vtipné, nebude to mít žádný dopad.

3 0
možnosti
PK

Asi nejblíže by k tomuto bodu měli mít lidovci a ODS, jako, tedy jako konzervativní strany, ale nejsem si jistý, zda to je pravda..snad asi Trikolora.

1 1
možnosti
JR

J29a14n 78R31á27ž

20. 9. 2021 12:44

Jurečka & spol. zapřou Boha i vlastního bratra, jen aby se dostali do Sněmovny.

PS. S cynismem v mysli si představuji vládu složenou s ODS, Pirátů, TOP09, STAN a Kdu/ČSL.

To by byl černý humor, jak by předsedové těchto stran museli hledat kompromisy ve vládním programu a při tom museli popřít většinu z toho, čím dosud oslovovali své členy, příznivce i voliče .

A při tom si myslím, že bychom si takovou vládu zasloužili poznat , aby hodně lidí pochopilo, že podobné slepence jako je SPOLU, či PIRSTAN jsou opravdu volební podvod a že prezident má v tomto pravdu!

10 1
možnosti
Foto

Manželství jen pro muže a ženy buď bude zrušeno toto nebo příští volební období-tím směrem se prostě ubírá svět. Jedinou alternativou je, že bude manželství a jinak nazvaný institut pro LGBT s tím, že budou z hlediska právního postavení rovnocené.

Ten kdo to chce zachovat alespoň toto období a chce volit demokratickou stranu by naopak měl volit SPOLU, Jak lidovci tak v naprosté většině to odmítá i ODS a v TOP je to půl na půl. Volbou trikolory naopak vyhodí takový člověk svůj hlas, protože ta se do sněmovny nedostane.

S Eurem je to pobdobně, SPOLU se dohodla, že toto volební období euro nebudou zavádět (ODS je proti).

1 5
možnosti
OT

Jen se potvrdilo to, co každý ví. Jim nejde o program, jim nejde o lidi. Jim jde jen jejich prachy. Všichni jsou to křiví chamtivci. A Jurečka to proflákl.

7 2
možnosti
PD

P37e14t20r 95D24r33a83p36a67l

20. 9. 2021 11:42

voliči Spolu budou muset hledat kompromis mezi programy 3 stran, voliři Pis kompromis dvou stran. praš ́t jak uhoď

2 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik