Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvělé shrnutí. Myslím si totéž, Piráti jsou v zásadě pro migraci a velmi dovedně to maskují hezkými slovy. Dobře, že si někdo dal práci tu "vlčí mhu" rozkrýt. Bravo!

1 0
možnosti
Foto

R61o23m67a31n 62K31o37z16e97l

12. 5. 2021 18:14

Bartoš je tak jako tak nedůvěryhodný, když tvrdí, že jeho strana nejsou vítači, přitom byl na demonstraci, kde se hulákalo "úprchlíci vítejte" a dnes je velký nadšenec pro cokoli z EU, ale v referendu hlasoval proti vstupu.

3 0
možnosti
Foto

Jak píšete, musí lavírovat. Antisemitští marxisté se před svým "dlouhým pochodem institucemi" taky nemohli natvrdo přihlásit k odkazu konference z Wannsee, to by se na ně všichni sesypali. Nakonec byl ovšem pochod úspěšný, dnes ovládají západní Evropu a financují vše co lze, aby se jednoho dne podařilo Židy nahnat do moře. Zatím to vydá jen na ty raketové ohňostroje a útoky nožem na autobusových zastávkách, ale stačí, aby Židi v něčem zaváhali, a bude. Piráty bych nepodceňoval. Snaží se a když se totalitáři snaží, jednoho dne se jim z naší země podaří udělat čínský nápravný a vzdělávací tábor.

0 0
možnosti
SB

Opět tady od některých uurobnadšenců čtu argaument, že západní státy přijímaly naše uprchlíky po roc e1968. A někteří jiní účastníci této diskuse zcela správně oponují tím, ž eti ale nepředstavovali nějaké civilizační ohrožení danýach zemí.

A k tomuto naprosto správnému protiargumentu já přidávám ještě jedn, který je podle mméhnop názoru též správný:

My, kteří žijeme v této zemi, v ní žijeme právě proto, že jsme nikam jinam nešli. Tudíž jsme od jiných zemí žádnou pomoc ani nepřijali. Z mých známých odešli dva: jistý Ludvík Pospíšil a jeho jmenovec Ludvík Spejchal. Byla to jejich věc, chtěli žít někde jinde a nějakým způsobem se jim to podařilo i v dobách, kdy proti tomu existovaly překážky. Já je za to ani nechválím, ani neodsuzuji, bylo to prostě jejich rozhodnutí, na které měli právo. Ale já osobně jsem z jejich emigrace neměl žádnou výhodu (a ani mě nenapadlo, že bych nějakou měl mít). To, že jim západní státy pomohly, bylo mězi těmi státy a jimi dvěma, já jsem s téím neměl nic společného. Mně nepomohlo ani Svýcarsko, ani Německo.

Takže nikomu nic nedlužím. Nevznikla mi nějaká povinnost pomáhat jiným, protože mně nebylo cizími státy ani pomoženo, ani ublíženo.

Jestliže nějaký západní stát pomohl Ludvíku Pospíšilovi nebo Ludvíku Spejchalovi, tak tím nevznikl žádný závazek pro ty z nás, kteří jsme z jejich emigrace žádný prospěch neměli a kteří jsem od západních států žádnou pomoc nepřijali.

Takže já za svou vlastní osobu říkám, že ten argument, že jiné státy pomohly našim emigrantům, odmítám uznat jako závazek pro kohokoli jiného než pro ty emigranty. Pomoženo bylo Pospíšilovi a Spejchalovi, nikoli těm, kteří jsme zde zůstali a emigrovat jsme buď nemohli, nebo nechtěli. Nevím tudíž, rpoč bych kvůli tomu, že někdo jiný před desítkami let pomohl někomu njinému, měl cítít nějaký závazek zase já vůči někoho zase úpně jinému.

6 1
možnosti

Já bych byl považoval za správné poskytovat takovou pomoc, o jakou stály naše legie za první světové nebo naši letci za druhé: půjčte nám zbraně, abychom si mohli jít osvobozovat svou vlast.

1 0
možnosti
DR

Ano, někteří voliči to ví a tudíž takovou hloupost, že jim to hodí podruhé za sebou už neudělají. Ale není to jediný důvod samozřejmě.

0 0
možnosti
LC

Čtyřicet let vlády komančů ... blbé, ale všechno vratné v podstatě "přes noc". Pět let vlády Pirátů ... změny nevratné.

11 0
možnosti
Foto

To mě vždy rozesměje. Piráti ještě ani nevyhráli volby, ale někteří již hodnotí pět let jejich hypotetické vlády......

Hodnotit 40 let vlády komančů jako, že všechno se dalo vrátit přes noc, je velmi "odvážné" (až demagogické) a asi to dost svědčí o Vašem politickém přehledu. Myslím, že potomci tisíců těch, kterým komunisté zničili život, by nesouhlasili - a to nemluvím o politických popravách v 50. letech. Každé srovnávání vlád v jiných historických etapách či režimech ale bude vždy prakticky nesmyslné.

2 6
možnosti
ZH

Je dost možné, že v důsledku vývoje situace ve Francii nakonec dojde k seškrtání těchto velmi zlých nápadů v celé EU.

1 0
možnosti
AK

To by bylo krásné, ale zdráhám se tomu uvěřit.

Spíš čekám, že se Evropský parlament usnese že země je placatá (když jim to navrhne Evropská komise).

A že Piráti budou trvat na co nejrychlejší implementaci tohoto usnesení do naší legislativy.

14 0
možnosti
PP

P90a93v89e66l 35P98o13n49e39c

11. 5. 2021 20:31

Následky špatných opatření proti pandemii poneseme možná pět let i kdyby deset. Následky špatně řízené migrace ponesou Francouzi ještě desítky generací, spíše déle.

Islámský terorismus ve Francii: https://cs.wikipedia.org/wiki/Isl%C3%A1msk%C3%BD_terorismus_ve_Francii

9 0
možnosti
Foto

Já bych jen připomněl, jak ochotně přijímali naše uprchlíky po srpnu 68 v BRD. Také se mohli pozastavit nad tím, že lidi z komunistické země přijímat nebudou.

Vzpomeňte třeba na křesťany v Sýrii. Jestli tam ještě nějací přežili.

To, že Frantíci při své rozvernosti byli schopni přijmout i Belzebuba, se jim teď mstí. A pro nás jsou odstrašujícím příkladem. Ale podobně odstrašujícími jsou naši zuřiví xenofobové.

Proto všeho s mírou a s rozumem.

3 15
možnosti
LH

To je od nich hezké, že ochotně přijali milionové hordy rabujících a znásiňujících Čechoslováků. Kupodivu je nepotřebovali nutit kvótami sousedům.

15 1
možnosti
LP

Vezou nám sem hodnoty. Na těch člunech.R^

2 0
možnosti
Foto

Můj bratranec, který uprchl před totáčem do Francie, pracoval u firmy Hameg (elektronika). Šéfa výstupní kontroly tam dělal Vietnamec, kterého vytáhli rybáři z moře. Neměl u sebe jediný doklad. Ovšem pan šéf si ho dokázal proklepnout. A tak to má být.

2 1
možnosti
Foto

Moji vnuci a vnučky jsou střední školou natolik zmanipulováni, že jen co dosáhnou 18 ti, tak volí Piráty a jsou pro přijímání migrantů a muslimů. Stejně jak vymírají voliči KSČM, tak budou přibývat voliči Pirátů a dá se čekat, že jejich pozice bude dál posilovat.

9 1
možnosti
SL

Staré levicové strany se znemožnily, tak tu máme levici novou. Obávám se ale, že ty mnohdy názorově velmi protichůdné skupiny drží na uzdě jen osoba předsedy, po příštím volebním období budou opět menší stranou.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS