Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P82e62t31r 33B72u72r69i97a39n

29. 11. 2019 7:10

Panebože vy jste ale demagog. Už se nedivím, kde současní light bolševici ve vládě sbírají své ovečky. Jedna lež plodí druhou a tak dál,.

1 0
možnosti

Nehraji za ODS, ale chápu to jako o vyvolání parlamentní diskuse a v tom bych neviděl zas všechno špatně.. A téma to je docela důležité. Např. to co jsem slyšel na Plusu - řecká strana nesouhlasí s výběrem ale - zjednodušeně - dostanete 40 kousků a basta. Nebo jak je to s tím německým návrhem na přerozdělení atd. Osobně si myslím, že když nějaké státy chtějí brát - tak musí z bruselských peněz dostat na to prachy. Není to sice parádní řešení ale jiné nevím.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

J14a85n 71R89á74ž

28. 11. 2019 19:48

Myslím si, že bychom měli brát jako objektivní zprávu o Švédsku toto video. Australané nemají důvod být neobjektivní.

https://www.youtube.com/watch?v=b4YIc5zNas8

2 1
možnosti

Ať se odhlasuje cokoliv, u nás stejně žádní migranti žít nebudou. Nechtějí k nám a nemají tu žádné zázemí. I když je sem někdo násilím doveze, stejně od nás odejdou. Tak proč nás s nimi pořád někdo straší?

Není to náhodou proto, že je potřeba zakrýt vládní neschopnost v jiných záležitostech? Neschopnost zařídit trvale udržitelný důchodový systém? Neschopnost žít bez zadlužování v období prosperity?

0 2
možnosti

J15o39s71e87f 82M75i45k51e94l

28. 11. 2019 19:16

Jste si jist, že tomu tak bude i za 5 či 10 let, až vyžerou Německo a další státy?

6 1
možnosti

Zákony byly přijaty v době kdy migrace (zejména odlišných kultur) nebyla tak vysoká resp. "loď nebyla tak plná". Nebylo EU v tak vyspělé centralizované fázi - tlak na přerozdělování, Schengen je sice skvělý, ale nepředběhl dobu? Jak někoho přijmete i na nižší stupeň ochrany tak z 90% se ho nezbavíte. Zaujalo mne, že i kdyby opravdoví sirotci existovali tak řecká strana nedovolí abychom si "vybírali".

Tlačit Hamáčka je jen politika. Přede dveřmi je další německý tlak.

1 0
možnosti

Dobře napsáno, hlavně ta poslední věta je naprosto výstižná. R^

0 0
možnosti
Foto

Pro autora

Uprchlík má právo překročit hranice i bez povolení a je povinen se do určité doby přihlásit úřadům (tuším je to 7 dní) a požádat o azyl. v takovém případě se nejedná o nelegálního migranta, ale o žadatele o azyl, a tento postup je zcela legální.

Od vás je pak článek zcela jednoznačnou demagogií, protože ty děti u nás by nebyly nelegálními migranty, ale zcela jednoznačně by k nám přišly legálně jako osoby požívající mezinárodněprávní ochranu.

2 14
možnosti

J62a90n 96R67á13ž

28. 11. 2019 20:11

Člověče nešťastná...vy tady šíříte takové bludy, že to nemá cenu ani komentovat. v předjímáte, že ty -náctileté "děti" jsou uprchlíci, což je nesmysl. Například několik "dětí" za jejichž přijetí lobbuje pan Petříček a pan Výborný jsou z Pakistánu. A pokud je mi známo, tak většina zemí EU má s touto zemí readmisní dohodu, čili není problém je vrátit zpět do domovské země. Dalším bludem je, že tyto "děti" požívají mezinárodně právní ochranu. Nemají na ni automaticky nárok, neb nesplňují podmínky, neb nemohou prokázat, že v jejich domovské zemi hrozí že by mohly být vystaveny trestu smrti, mučení nebo jinému nelidskému či ponižujícímu zacházení, což je nepodrkročitelná podmínky pro právo asylu. Takže není důvod na ně uplatnit ani princip non-refoulment, zvláště když pakistánská vláda dává záruky, že dětem "odchyceným" v EU při návratu nehrozí, že budou ohroženi ztrátou svobody nebo života.

2 1
možnosti

Domnívám se, že přijímat migranty je lidské. Ovšem měli by je výlučně přijímat státy, které na těch územích měly kolonie a z nich měly nemalý zisk.

0 4
možnosti
Foto

ODS a spol. musí být v opozici i za cenu ztráty voličů. Kdyby vláda řekla, že v zimě je chladněji, než v létě, ODS bude tvrdit opak.

13 3
možnosti

J86a70n 52R69á56ž

28. 11. 2019 20:15

Mně už to lpění na negování všeho, co vyjde z dílny vládní koalice, ze strany ODS a zejména projevy p.Fialy, jsou už ne jenom směšné, ale přímo trapné. To přirovnání je trefné!

4 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3230x
Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Seznam rubrik