Sexuální útoky proti německým ženám - náhoda nebo organizovaná trestná činnost?

9. 01. 2016 11:11:02
Tajné služby před Silvestrem varovaly, že v Německu hrozí nebezpečí teroristického útoku. Útok nakonec přišel, ale měl úplně jinou podobu než všichni očekávali. Přesto jeho dopad je mnohem větší než kdyby se jednalo o bomby.

Shromáždil jsem nejdůležitější zprávy o událostech, ke kterým došlo o Silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem. Pravda postupně lezla na světlo několik dní a možné ještě poleze dále. Ukazuje se, že útoky v Kolíně nad Rýnem jsou jen špičkou ledovce. K podobným útokům na ženy dochází v současné době ve všech evropských zemích, kde žije početnější muslimská menšina. Jedná se prostě o přirozené chování přistěhovalců z arabského světa. Na takové chování jsou zvyklí z domova (viz první odkaz

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/sexualni-utoky-proti-nemeckym-zenam-nahoda-nebo-organizovana-trestna-cinnost-1404048705.html

) Co je nové oproti dřívějšími stavu je, že útoky na nemuslimy už nejsou omezeny na okrajové čtvrti měst, kde žije muslimská většina (tak zvané no-go zones), ale dochází k nim nyní i ve středu největších německých měst. A německá policie není schopna tomu zabránit!! V samém srdci Kolína nad Rýnem ji přistěhovalci přečíslili tak, že si několik hodin mohli dělat co chtěli.

Shodou okolnost právě Kolín nad Rýnem se s podobným přečíslením už kdysi setkal. V noci na 31. 5. 1942 se právě Kolín nad Rýnem stal terčem prvního skutečně úspěšného náletu bombardérů RAF. Úspěch byl dosažen tím, že RAF nasadila do jediného útoky všechny letuschopné stroje, které měla (celkem 1047 letadel). Letadel bylo nad městem najednou tolik, že německá protivzdušná obrana nebyla schopna zaměřovat a ostřelovat jednotlivé stroje, jak to dělala dříve. Dokázala vést jen málo účinnou přehradnou palbu, která nedokázal útočníky zastavit.

A teď to úplně nejlepší: operace britského Bomber Command v roce 1942 nesla krycí název Arabian Nights!! Neuvěřitelná náhoda nebo dílo „prozřetelnosti“?

http://www.fronta.cz/dotaz/tisicovy-nalet-operace-millenium

Zpět do současnosti. Němečtí politici na zprávy o násilnostech odpověděli obvyklými frázemi: „Útočníci musí být vypátráni a potrestáni.“ Objevily se však i zajímavější hlášky: „Zločiny v Kolíně (spáchané přistěhovalci) nesmí být spojovány s přistěhovalci“ (!!). K tomu asi už zbývá jen dodat, že multikulturní politika německé vlády nesmí být spojována se zdravým rozumem.

Značný nesouhlas vzbudila rada samotné starostky Kolína nad Rýnem, která vydala prohlášení, že by se ženy ve městě při nadcházejícím karnevalu "měly držet od neznámých na délku paže". Škoda, že tato rada nebyla zveřejněna už před Silvestrem. Kdyby si všechny ženy přečetly, jak se mají chovat, bylo by všechno v pohodě a k žádným napadením by nedošlo. Dobrá rada je prostě nad zlato.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/391016-drzte-se-od-cizincu-na-delku-paze-radi-nemkam-primatorka-lide-se-ji-vysmali.html

Postoj kolínské starostky, která je už z minulosti známá svou náklonností k islámu, potažmo islámským „uprchlíkům“, se velmi podobá tomu, jak se na podobné případy dívá islám. Dojde-li k obtěžování či znásilnění ženy, může za to (alespoň částečně) žena. Jednak byla nevhodně oblečena a jednak na veřejnosti vůbec neměla co dělat. Žena má sedět doma, což mnohé Němky po silvestrovských zkušenostech nepochybně příště udělají.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Poslanec-Usvitu-nam-poslal-SMS-pote-co-si-vyslechl-Dienstbierovu-uvahu-o-sexualnich-utocich-v-Nemecku-416312

Co bude dál? Do Německa přišlo v roce 2015 řádově 600,000 mladých silných mužů muslimské víry. Pro srovnání, turecké vojsko, které se v roce 1683 pokusilo dobýt Vídeň, mělo na začátku tažení přibližně 250,000 vojáků. V Německu se tedy nyní nacházejí dvě takováto vojska! Německá policie už více než půl roku pracuje se zvýšeným nasazením a docházejí jí síly. Němečtí, ale i francouzští a britští politici už delší dobu sdělují, že k ochraně demokracie a lidských práv v Evropě bude zapotřebí zvýšit počet policistů a pracovníků tajných služeb a také zvýšit pravomoci těchto složek. K dřívějším hrozbám teroristických útoků se nyní přidal zcela nový druh ohrožení drobnou pouliční zločinností páchanou ovšem v obrovském měřítku. Kolik policistů bude Německo potřebovat, aby ochránilo své občany a obnovilo vládu nad svým územím?

Střed Kolína nad Rýnem po dobu několika hodin (!) ovládli přistěhovalci a dělali si, co chtěli. Bylo velké štěstí, že se jednalo jen o obyčejné uprchlíky před válkou, kteří se chtěli jen bavit, a že se mezi ně nevetřeli radikálové řízení Islámských státem. Stačilo by jim několik ostrých nožů a oběti bychom počítali v desítkách. Jak dlouho bude Islámskému státu trvat než obohatí svoji paletu teroru a tuto novou možnost?

Kaddáfí nás údajně varoval už před pěti lety:

http://zpravy.idnes.cz/kaddafi-varoval-pred-islamisty-dm2-/zahranicni.aspx?c=A160107_164405_zahranicni_mlb

Na závěr slíbené vybrané zprávy o událostech nejen v Kolíně nad Rýnem?

http://zpravy.idnes.cz/vysetrovani-kriminality-v-duesseldorfu-ffb-/zahranicni.aspx?c=A160106_180723_zahranicni_mlb

http://zpravy.idnes.cz/zeny-z-kolina-nad-rynem-popsaly-sexualni-utoky-frm-/zahranicni.aspx?c=A160107_101025_zahranicni_ert

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/nemecka-mesta-nejsou-bezpecna-vznikly-nogo-zony-pani-merkelova-kde-jste-co-na-to-rikate-1404048689.html

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/nemecky-reporter-policie-od-zacatku-vedela-ze-pachateli-jsou-zadatele-o-azyl-1404048694.html

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/nemci-pozaduji-po-vlade-tvrdsi-postup-kolinsky-teror-vyvolal-strach-a-nejistotu-1404048704.html

http://zpravy.idnes.cz/v-koline-utocili-i-syrsti-bezenci-dlg-/zahranicni.aspx?c=A160107_180927_zahranicni_mlb

Autor: Ivan Picek | sobota 9.1.2016 11:11 | karma článku: 30.91 | přečteno: 780x

Další články blogera

Ivan Picek

Američtí filmaři opět lžou divákům - tentokrát o bitvě u Slavkova

Za několik dní vstoupí do kin nový výpravný film o Napoleonovi Bonaparte. Z dostupných ukázek je zřejmé, že filmařům se zalíbila událost, která se měla údajně odehrát v závěru bitvy u Slavkova.

20.11.2023 v 12:45 | Karma článku: 25.36 | Přečteno: 1029 | Diskuse

Ivan Picek

Superstar 2: Česko (zoufale) hledá prezidenta

Sejde se Čech, Němec, Žid, Japonec a Avatar. Ne, tak nezačíná vtip. Tak začínají české prezidentské volby.

9.1.2023 v 14:04 | Karma článku: 19.80 | Přečteno: 753 | Diskuse

Ivan Picek

Jsou nebo nejsou Piráti pro-imigrantská strana?

Předseda Pirátů Ivan Bartoš prohlásil, že „s muslimskou Evropou má problém“. Jak hodně můžeme tomuto prohlášení věřit a jak hodně ho máme brát vážně? Dochází k zásadní změně postojů celé Pirátské strany?

23.9.2021 v 13:53 | Karma článku: 36.28 | Přečteno: 1011 | Diskuse

Ivan Picek

Koho mají volit lidé, kteří si přejí zachovat manželství jako svazek muže a ženy?

Předseda KDU-ČSL Marian Jurečka připomněl jedno bolavé místo trojkoalice SPOLU. Strany této koalice mají protichůdné názory na otázku manželství osob stejného pohlaví.

20.9.2021 v 11:26 | Karma článku: 28.46 | Přečteno: 874 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 10.52 | Přečteno: 129 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 27.38 | Přečteno: 547 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 521 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 470 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2310 | Diskuse
Počet článků 33 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3170

Jsem technicky vzdělaný vysokoškolák se zájmem o dějiny a svět. Občas mě napadají zajímavé myšlenky, o které bych se chtěl podělit se svým okolím.

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...